SERVIS KAMI : LATIHAN & ACARA . AKADEMIK . VIDEO PROUDKSI . PENERBITAN

BAHAGIAN MEDIA & PRODUKSI

Media & Produksi merupakan bahagian di dalam KUISCELL Sdn Bhd yang telah ditambah sebagai salah satu cabang perniagaan perkhidmatan pada Mei 2015. Dengan nama lain sebagai Kuiscell Production, Media & Produksi giat dalam menghasilkan sebarang bentuk rakaman serta penyuntingan visual kepada potensi pelanggan.

 

Kuiscell Production telah menjalinkan hubungan kerjasama dengan beberapa buah stesen televisyen tempatan antaranya seperti TV3 dari Media Prima dalam rancangan Qari Junior pada tahun 2015 serta stesen televisyen swasta, Hikmah TV untuk platform UNIFI TMnet bagi rancangan Liqa Ilmu, Warna Dunia Solat & Selawat Tour, dan Seminar Mahligai Cinta serta turut terlibat dalam merakam serta mempromosikan majlis dan aktiviti - aktiviti anjuran badan-badan korporat.

 

Kuiscell Production telah membantu stesen televisyen tempatan dalam menyalurkan kandungan program serta membekalkan perkhidmatan jurukamera bertauliah bagi menyokong setiap gerak kerja penerbitan sesebuah program rancangan TV. Di atas bimbingan dan tunjuk ajar hasil daripada hubungan strategik bersama beberapa buah stesen televisyen, Kuiscell Production telah menimba pengalaman dan mendapat pendedahan secukupnya dalam menjayakan sesebuah program rancangan TV.

 

Senarai Perkhidmatan

 

30 Saat - 3 Minit

1.  Video Promosi

2. Video Pelancaran

3. Video Pesanan Khidmat Masyarakat (PSA)

4. Video Kapsul

 

3 Minit - 7 Minit

1. Video Highlight

 

Program Khas

1. TV Programme

2. Fotografi

3. Video Seminar

Rakaman untuk LZS

Rakaman untuk LZS

Fotografi untuk Majlis APC KUIS

KUISCELL SDN. BHD. (933458-P)

BLOK PENTADBIRAN KUIS,

PERSIARAN 1, BANDAR SERI PUTRA,

43000 KAJANG,

SELANGOR DARUL EHSAN

Segala isi kandungan di dalam laman web ini adalah hak milik KUISCELL Sdn. Bhd.

Apa-apa jenis penggunaan yang lain termasuklah peniruan, pengubahsuaian, pengedaran dan penyiaran tanpa kebenaran KUISCELL adalah dilarang sama sekali.

© 2017 KUISCELL SDN BHD.  Hakcipta Terpelihara